Hi ha res més atractiu que cuidar-se?

Unitat de Medicina Estètica
Vithas Lleida

Demana cita o més info

"He llegit i accepto la informació bàsica sobre protecció de dades aplicable"
Información básica sobre protección de datos

Los datos personales que nos facilites a través del formulario serán tratados por Vithas para gestionar y responder a tu solicitud. Puede obtener más información sobre el tratamiento y cómo ejercitar sus derechos de protección de datos en la Política de privacidad

Experiència

La nostra Unitat de Medicina Estètica compta amb més de 20 anys d’experiència en l’aplicació de tractaments estètics de darrera generació

Equip mèdic

Comptem amb un equip de professionals altament qualificats, amb dilatada experiència al camp de la Medicina i la Cirurgia Estètica

Proximitat

La relació metge-pacient és un pilar fonamental a la nostra unitat per garantir els resultats esperats

Tracte personalitzat

Oferim un tractament personalitzat que s’adapta a les necessitats de cada pacient per garantir resultats òptims

Unitat de Medicina i Cirurgia Estètica de Vithas Lleida

La Unitat de Medicina i Cirurgia Estètica de Vithas Lleida compta amb professionals amb una alta qualificació en tècniques i tractaments, fonamentals per a la restauració, manteniment i promoció de l’estètica, la bellesa i la salut.

L’ús de tècniques mèdiques preventives ajudarà els pacients que, sense tenir una patologia prèvia, acudeixen a la consulta per millorar-ne l’aspecte, sentir-se còmode amb ell mateix i endarrerir els efectes del pas del temps sobre la pell.

Una medicina estètica pensada, no només en la bellesa, sinó també en la salut i el manteniment del rostre i el cos.

En acudir a la nostra consulta, els nostres especialistes realitzaran un diagnòstic clínic per avaluar quin tractament és adequat a les necessitats de cada pacient, segons l’anatomia i el procés d’envelliment fisiològic.

Serveis mèdics

Medicina estètica

Dra. Yolanda Pérez Lopera

 • Lífting facial amb àcid hialurònic
 • Estimulació amb inductors de col·lagen
 • Neuromoduladors per arrugues dinàmiques (toxina botulínica)
 • Perfilat/Voluminització de llavis
 • Ulleres amb àcid hialurònic
 • Rinomodelació sense cirurgia
 • Fils inductors / Tensors
 • Vitamines facials
 • Peelings químics
 • Derma pen amb vitamines
 • Estimulació facial
 • Carboxiterapia facial i corporal
 • Mesoteràpia facial i corporal

Medicina capil·lar

Dra. Montse Ribes Ribes

 • Transplantament capil·lar
 • Bioestimulació capil·lar
 • Mesoteràpia/ Carboxiterapia capil·lar

Cirurgia estètica

Dr. Salvador Riba i Camprubí

 • Augment i reducció mamària
 • Lipoescultura
 • Blefaroplàstia superior i inferior
 • Rinoplàstia

Unitat de làser

Sra. Miriam Zúcar Cámara

 • Depilació permanent
 • Làser vascular: aranyes vasculars, telangièctasis, petites varius
 • Láser vascular: arañas vasculares, telangiectasias, pequeñas varices

Nutrició i dietètica

Dra. Mireia Saura Codina

 • Nutrició i dietètica
 • Mètode Pronokal

Cirurgies que destacar

Augment de mama

Augment de pit amb el resultat més natural

L’augment de pits és la intervenció de la medicina estètica més satisfactòria. Després de l’operació, es genera en la pacient una sensació d’autoestima que influeix en el benestar i la seguretat i en la seva relació amb els demés.

Augment de pits

A Vithas Lleida combinem l’experiència dels últims avenços tecnològics i el desenvolupament d’una tècnica efectiva i segura, amb un grau de satisfacció total.

Després de milers d’intervencions realitzades, l’índex de satisfacció de les nostres pacients ens avala com una de les millors opcions a l’hora de l’implant mamari.

 1. Resultats naturals
 2. Tècnica sub-facil
 3. Experts en augments de sens
 4. Pròtesis de màxima qualitat

Per a qui està indicat l’Augment de Pits

L’augment de pits està indicat per a totes les dones que desitgin realçar la figura dels seus pits.

L’operació es realitza normalment per a pacients que, per exemple, després d’un embaràs senten un efecte caiguda dels pits. Però en realitat el que succeeix a les embarassades és que els pits se’ls han buidat.

Aquest efecte també pot donar-se en dones que han sofert un procés d’aprimament important.

L’objectiu de la intervenció en ambdós casos és restituir el que s’ha perdut, donant una naturalitat exquisida al resultat.

En altres casos, la intervenció és adequada per a pacients que no estan conformes amb el desenvolupament de la mama i desitgen un canvi estètic.

El principal objectiu de l’augment de mames serà buscar la satisfacció de la pacient, trobant un equilibri entre els seus desitjos i un resultat natural i amb totes les garanties mèdiques.

També pot haver-hi altres motius darrera d’aquesta intervenció: problemes derivats de la forma, malformacions, accidents, qüestions congènites, excés de pell, etc. Sigui quin sigui el motiu, totes les qüestions seran tingudes en compte de cara a determinar quina és la tècnica i la pròtesis més adequada per a cada pacient.

Resultats ultra naturals amb el millor post-operatori

Les dues qüestions més importants en una operació d’augment de pits són la mida de la pròtesis i el tipus de cirurgia a realitzar. L’objectiu és trobar el màxim equilibri entre els desitjos de la dona i un resultat natural.Existeixen vàries tècniques per a la implantació de les pròtesis mamàries. Cada cas és particular i necessita d’un diagnòstic individual.

Blefaroplàstia

Retoc de parpelles i bosses d’ulls

La blefaroplàstia, o cirurgia de les parpelles, és una intervenció amb moltes bondats: és senzilla, ràpida, indolora, amb anestèsia local, sense hospitalització i amb un índex de satisfacció dels més alts en medicina estètica.

La blefaroplàstia és un procés quirúrgic que, amb finalitat estètica o en alguns casos funcionals, té l’objectiu de remodelar la parpella superior o inferior eliminant i/o reposicionant excés de pell, eliminant greix i reforçant els músculs i tendons circumdants.

A qui va dirigida?

De vegades, i per diferents causes, es presenta una important quantitat de pell i greix a la parpella. La pell pot penjar i causar pèrdua a la visió perifèrica, lo que pot presentar dificultats a l’hora de llegir o conduir. També pot ser un problema per a aquelles persones que desenvolupin treballs que requereixin d’una especial atenció visual.

Correcció de bosses dels ulls superior i inferior

La blefaroplàstia és una de les intervencions estètiques que més sorprèn i més satisfaccions dona al pacient.

Els resultats són notoris i el post-operatori ràpid i discret.

 1. Resultats immediats i sorprenents
 2. Sense hospitalització
 3. Anestèsia local
 4. Sense pot-operatoris traumàtics

El procés de la blefaroplàstia

El dia de la intervenció s’administrarà una petita quantitat d’anestèsia local a la zona i es practicaran uns petits talls a la zona (el tipus d’incisió dependrà de si s’extreurà greix o només es retallarà la pell sobrant).

La cicatriu serà invisible donat que es practicarà sobre els plecs naturals de la parpella i la sutura serà de cirurgia plàstica, naturalment.

Una blefaroplàstia completa (parpelles superior i inferiors) dura aproximadament una hora i mitja. El pacient pot marxar directament a casa després de la intervenció.

Si bé el post-operatori no és traumàtic en absolut, es recomana al pacient que no programi activitats aquell dia després de la intervenció.

La zona quedarà lleument morada els primers dies i els resultats no tardaran en veure’s a mesura que baixi la inflamació que hagués pogut causar.

Hidrolipoclasia

Liposucció no invasiva

Podríem definir la hidrolipoclasia ultrasònica assistida com una liposucció sense cirurgia, ja que és un tractament més natural i molt més invasiu que la lipoaspiració tradicional.

El procés

El procés consisteix en la infiltració d’una substància hiposmòtica severa (una substància baixa en sals), que aconsegueix fragilitzar la membrana de les cèl·lules greixoses per a la seva posterior destrucció per l’efecte de la cavitació, convertint l’adipositat en un líquid oliós.

Posteriorment, tot i que l’organisme començarà a reabsorbir el líquid oliós per si sol, s’aplica una agulla amb xeringa, practicant una aspiració del material emulsionat per l’efecte de la hidrolipoclasia, accelerant encara més el procés i assegurant-nos de que s’elimina la major quantitat de greix localitzat.

Les cèl·lules greixoses del nostre cos no es regeneren, per lo tant, quan s’han extret d’una

zona es pot dir que no hi tornaran. A través de la hidrolipoclasia s’extreu el greix localitzat de manera permanent i s’aconsegueix que aquest no es reprodueixi.

Actualment és el tractament més demandat i efectiu per eliminar el greix localitzat i la cel·lulitis.

Liposucció sense cirurgia i en una única sessió

No es requereix hospitalització. Depenent de cada pacient i de les zones a tractar, la duració pot variar, però la mesura del temps és d’un parell d’hores.

A la majoria de casos, passades 24 o 48 hores després del tractament, el pacient pot tornar a la seva rutina habitual.

És un tractament que gairebé no provoca dolor al pacient. Durant la infiltració es noten unes punxades que no són doloroses. Després, durant l’ultraso, la sensació és fresca i agradable, i el pacient pot arribar a quedar-se dormit.

A més de tots aquests factors, la hidrolipoclasia es caracteritza pel seu preu menor respecte a la liposucció.

Per què el tractament d’hidrolipoclasia és el número 1

 1. Una única sessió (única i definitiva)
 2. Més econòmica que la liposucció
 3. Sense recaigudes ni anestèsia prèvia
 4. Sense riscos
 5. Sense baixa laboral
 6. Sense hospitalització

Abdominoplàstia

Correcció total de l’abdomen

De vegades, després d’embarassos, per problemes constitucionals o d’aprimament brusc, es produeix una flacciditat de la pell de l’abdomen. Aquest decaïment de la zona abdominal pot anar acompanyada d’estries i distensió. L’aspecte de l’abdomen és antiestètic i desagrada, en gran mesura, a qui el pateix.

A qui va dirigida?

L’anomenada demolipectomia abdominal és una tècnica que aconsegueix eliminar aquest problema d’arrel, millorant notablement l’aspecte del pacient i la seva qualitat de vida.

No és una intervenció de pèrdua de pes, tot i que és comú perdre quilos per l’eliminació de teixit adipós i pell sobrant.

És una  intervenció que aconsegueix un abdomen més pla i ferm, i una cintura més estreta. Aquest procediment té molta demanda i presenta un alt grau de satisfacció pels seus notables resultats.

 

Quan és recomanable una cirurgia de l’abdomen?

És una intervenció recomanada quan s’aprecia una marcada depressió a la zona de l’abdomen.

La pell perd la seva tibantor i s’afebleix, caient per sobre de la pelvis, i presentant incomoditats a qui ho pateix, a més d’una aparença desproporcionada en relació a la resta del cos.

Solen presentar-se també estries a la zona degut a la pèrdua d’elasticitat de la pell.

La musculatura de la zona també s’ha debilitat amb el pas del temps i, degut a l’estirament, es torna fluixa i dèbil.

Causes

Les causes d’aquesta depressió abdominal solen ser grans augments i/o descensos de pes, embarassos múltiples i factors genètics.

En cas de liposuccions o en hidrolipoclàsies especialment grans, pot ser necessària una cirurgia d’abdominoplàstia per a treure la pell sobrant i flàccida després d’eliminar el greix abdominal.t

És una intervenció que elimina la pell sobrant i recol·loca els músculs. A més, elimina gran part de les estries formades, resultant un abdomen més pla, ferm i estètic.

El pacient operat de dermolipectomia abdominal sent una gran millora en la seva qualitat de vida, així com un notable canvi en el seu aspecte físic. Els resultats són immediats.

Quasi bé no deixa cicatrius visibles ja que la incisió es practica als plecs naturals de la pell i es practiquen sutures de cirurgia plàstica.

Mini-abdominoplàstia

Quan la depressió de l’abdomen es localitza per sota del melic sense presentar incorreccions en una altra zona, es pot fer una abdominoplàstia més petita.

En alguns casos la mini-abdominoplàstia no necessita hospitalització i el pacient retorna a casa seva després de la intervenció.

En els casos on hi hagi una cicatriu antiga de cesària, pot haver una cirurgia plàstica de la mateixa, allisant l’abdomen i fent-la imperceptible

Implants capil·lars

L’implant capil·lar consisteix en la transferència de cabell d’una zona del cuir cabellut i la seva posterior implantació en una zona despoblada.

Els fol·licles es prenen de la part del cuir cabellut on el pèl és perenne (no caurà mai) i s’implanta a la zona amb alopècia.

Es trasplanten unitats fol·liculars, per a aconseguir un resultat natural, funcional i en la mesura de cada necessitat / problema.

Si bé hi ha tècniques que són capaces d’enfortir el cabell debilitat i alentir el procés de la caiguda, no hi ha una altra tècnica capaç de fer créixer el cabell on s’ha perdut definitivament i repoblar completament la zona.

Tècniques d’implant capil·lar

L’implant capil·lar és l’únic procediment que aconsegueix tornar el pèl on s’havia perdut i les tècniques que han tingut millors resultats a tots els nivells és la del FUE.

Tant la tècnica FUSS (Fol·licular Unit Strip Surgery, cirurgia de tira d’unitats fol·liculars) com la FUE (Fol·licular Unit Extraction, cirurgia d’extracció d’unitats fol·liculars) aconseguim repoblar la zona afectada aconseguint un èxit d’entre 96%-98% de supervivència de l’empelt.

Una xifra realment exitosa a l’hora de valorar els resultats obtinguts i molt més si les comparem amb altres tècniques encara més actuals com el Micropunch.

Recomanem aquestes dues tècniques depenent del cas particular del pacient, essent una més recomanada que l’altra segons factors com la salut del cabell en general, els hàbits del pacient, el tipus d’alopècia, etc.

Els resultats de l’implantament capil·lar són naturals i els pacients poden fer vida normal el mateix dia de la intervenció (amb les cures mínimes que li aconsellarà el cirurgià). La intervenció i el post-operatori no són dolorosos en absolut, el pacient es distraurà llegint mentre se li realitza la intervenció.

Abans de l’implant capil·lar

Després de l’estudi previ del cabell i melena del pacient, solem recomanar tractaments previs, dirigits a l’enfortiment del cabell. S’ha comprovats que l’ús d’aquests tractaments coadjuvants  augmenta de manera significativa el percentatge d’èxit dels empelts (actualment entre el 96%-98%).

Punts a tenir en compte de l’implant capil·lar

 • L’implant capil·lar és una de les intervencions amb més èxit dins de la medicina estètica.
 • El tractament aconsegueix resultats ràpids i 100% naturals.
 • No es veuran cicatrius després del tractament.
 • Si bé les causes poden ser diferents, l’implant capil·lar és un tractament unisex.

Resultats

Els resultats de l’implant capil·lar són naturals (ja que és el mateix cabell del pacient) i el pèl trasplantat no caurà, ni s’haurà de tractar de manera especial.

  1. Tractament unisex
  2. Resultats garantits
  3. Tècniques Fuss i Fue
  4. Procediment indolor

Per què escollir-nos?

Vithas compta amb diferents professionals mèdics amb base dermatològica i especialització en diferents àmbits de la dermatologia i les tècniques estètiques. Al nostre equip de dermatòlegs s’opta molt per la subespecialització en diferents àrees, doncs els problemes i malalties de la pell són molts  i diversos.

Tanmateix, l’equip està integrat per professionals d’altres especialitzats com la cirurgia plàstica o la flebologia, el que permet oferir als pacients una perspectiva holística a la par que especialitzada als problemes medico-estètics. A més de realitzar tècniques estètiques àmpliament conegudes, apostem per la última tecnologia en prevenció d’envelliment cutani i les tècniques de la cura de la pell sana, promovent a més hàbits i rutines adequades per la millorar de la salut i de la qualitat de la pell. Som els gestors del compte de l’envelliment de cada pacient.

El fonament i la filosofia de Vithas es basen en que els tractaments d’estètica han de ser abordats de forma integral i totalment harmònica en un entorn hospitalari que ofereixi al pacient una garantia total. Per a cada pacient dissenyem un pla de tractament totalment personalitzat, amb l’objectiu que facin una inversió en la pell que es mantingui en un futur, amb un pla de tractament progressiu, estructural, però natural i que sigui útil per prevenir.

Equip mèdic

Preguntes freqüents

Els resultats d’una intervenció de cirurgia plàstica són permanents?

Els resultats de les cirurgies són duradors, però mai podem parlar de resultats permanents, perquè en els canvis físics poden influir molts aspectes.

Quines són les cirurgies estètiques més demandades?

Tot i que les cirurgies més demandades siguin sent l’augment de pit i la liposucció en corporal, i la rinoplàstia en facial, cada cop es posen més de moda intervencions com la blefaroplàstia o la bichectomia (extirpació de les boles de Bichtat).

Quin és la edat ideal per a fer-se una cirurgia estètica

En aquest cas, dependrà molt del tipus de cirurgia a realitzar, donat que les implicacions no són les mateixes, per exemple, per a un augment de pit que per a una otoplàstia (cirurgia de les orelles).

Les cicatrius s’esborren totalment amb cirurgia plàstica?

A la cirurgia plàstica s’utilitza un tipus de sutura per a que la cicatriu, un cop passa el període de cicatrització, pràcticament no es notin, però no es pot assegurar que es puguin esborrar totalment.

Quan puc tornar a reinicia l’exercici físic?

Depenent de l’operació i del pacient, les indicacions no poden ser les mateixes en una intervenció facial que en un augment de pit, per exemple.

 

On som?